Tag:бас тарту

Почетному гостью – почетное блюдо. Голова барана

К главному казахскому блюду – беспармаку – самым уважаемым гостям подают голову барана. Приготовление головы занимает несколько часов и требует определенных навыков. Сначала ее аккуратно,...

Бас тарту рәсімі

Қазақта астың төресі ет (ет асу) болса, табақ тартудың төресі - бас тару. Қонақ шақырып, мал сойылып, ет асқанда әрбір қонаққа тартылатын сыбаға жіліктерді...

Latest news

Заманауи театр құрылымын көркем басқаруды жүзеге асыру мәселелері

Заманауи театр құрылымы режиссура мен актерліктен бастап, техникалық қолдау мен маркетингке дейінгі әртүрлі кәсіби салаларды қамтиды. Қазіргі театрдағы көркемдік...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Әл-Фараби атындағы Қазақ Ұлттық университетінің онжылдық жетістігі

Серпінді әлеуметтік арқасында университеттің рухани-адамгершілік платформасы негізінде іске асырылатын жобаларға үлес органдардың жұмысына тартылған студенттерстуденттік өзін-өзі басқару, клубтық және...

«Ұлттық құндылық-қайырымды қоғам» атты семинар-практикумы өз мәресіне жетті

Алматы қаласы Қоғамдық даму басқармасының Қоғамдық даму орталығы ұйымдастыруымен «Ұлттық құндылық-қайырымды қоғам» атты семинар-практикумы өтті. Іс-шараның мақсаты: -ұлттық құндылықтарды іске асыру шеңберінде...

Must read

Заманауи театр құрылымын көркем басқаруды жүзеге асыру мәселелері

Заманауи театр құрылымы режиссура мен актерліктен бастап, техникалық қолдау...

Әл-Фараби атындағы Қазақ Ұлттық университетінің онжылдық жетістігі

Серпінді әлеуметтік арқасында университеттің рухани-адамгершілік платформасы негізінде іске асырылатын...