К главному казахскому блюду – беспармаку – самым уважаемым гостям подают голову барана.
Приготовление головы занимает несколько часов и требует определенных навыков. Сначала ее аккуратно,...
Қазақта астың төресі ет (ет асу) болса, табақ тартудың төресі - бас тару. Қонақ шақырып, мал сойылып, ет асқанда әрбір қонаққа тартылатын сыбаға жіліктерді...
Заманауи театр құрылымы режиссура мен актерліктен бастап, техникалық қолдау мен маркетингке дейінгі әртүрлі кәсіби салаларды қамтиды. Қазіргі театрдағы көркемдік...
Серпінді әлеуметтік арқасында университеттің рухани-адамгершілік платформасы негізінде іске асырылатын жобаларға үлес органдардың жұмысына тартылған студенттерстуденттік өзін-өзі басқару, клубтық және...
Алматы қаласы Қоғамдық даму басқармасының
Қоғамдық даму орталығы ұйымдастыруымен «Ұлттық құндылық-қайырымды қоғам» атты семинар-практикумы өтті.
Іс-шараның мақсаты:
-ұлттық құндылықтарды іске асыру шеңберінде...