Понедельник, 7 июля, 2025
No menu items!

бас тарту

Почетному гостью – почетное блюдо. Голова барана

К главному казахскому блюду – беспармаку – самым уважаемым гостям подают голову барана. Приготовление головы занимает несколько часов и требует определенных навыков. Сначала ее аккуратно, чтобы не повредить кожу, опаливают, чистят и промывают. Далее отделяют нижнюю челюсть, убирают зубы и...

Бас тарту рәсімі

Қазақта астың төресі ет (ет асу) болса, табақ тартудың төресі - бас тару. Қонақ шақырып, мал сойылып, ет асқанда әрбір қонаққа тартылатын сыбаға жіліктерді қазанға салғанда аса мән берген. Кәделі мүшелерді үлестіруде үлкен үстеме мағына бар. Бас тарту, жалпы -...
- Advertisement -spot_img

Latest News

«AQYL BATTLE CUP» РЕСПУБЛИКАЛЫҚ ЗИЯТКЕРЛІК САЙЫСЫНЫҢ “КРЕАТИВТІ КОМАНДА” ҮЗДІКТЕРІ АНЫҚТАЛДЫ

«Aqyl Battle CUP» жобасы аясында жарияланған «Креативті команда» сайысы да өз мәресіне жетті. Бұл байқау «Aqyl Battle» мобильді қосымшасын...
- Advertisement -spot_img