К главному казахскому блюду – беспармаку – самым уважаемым гостям подают голову барана.
Приготовление головы занимает несколько часов и требует определенных навыков. Сначала ее аккуратно, чтобы не повредить кожу, опаливают, чистят и промывают. Далее отделяют нижнюю челюсть, убирают зубы и...
Қазақта астың төресі ет (ет асу) болса, табақ тартудың төресі - бас тару. Қонақ шақырып, мал сойылып, ет асқанда әрбір қонаққа тартылатын сыбаға жіліктерді қазанға салғанда аса мән берген.
Кәделі мүшелерді үлестіруде үлкен үстеме мағына бар. Бас тарту, жалпы -...
Туризм және спорт министрлігінің баспасөз қызметі ин ұсынды.
🔹 7-13 қазан – Үстел теннисінен XXVII Азия чемпионаты
Астанада алғаш рет үстел теннисінен...